handmade by MT Decor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

7. 6. 2010

......... krásny slnečný deň 2 .........



Náš výlet smeroval na Domašu kde máme malu chatku v krásnom lese. Počuť tu datľe ako klopu do stromu a šum lístia, vysoke stromy vrzgajú vo vetre, malý pôtočik žblnkoce, deti si behaju a šantia - supér relax. Milujem to tu.
Boli sme sa prejsť aj k vode. Hladina bola nad priemerom ale fanatikov s udicami neodradilo nič. Rybári si prišli na svoje - jeden vedľa druhého sa pretekali kto vytiahne skôr nejaký úlovok.
........krásna slnečná nedeľa ...........

5 komentárov:

  1. Milá Mária, moc děkuji za právě tyto fotky. Připomněla jste mi moje dětství, na Domaše jsem byla před hodně lety s rodiči na dovolené a moc se nám tám líbilo.
    Ať vám krásné dny pokračují, zdravím Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Helenka, je to milé, že som Vam pripomenula spomienky na detstvo. Aj Vám krásne a hlavne slnečné dni. Maja

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mária, aké krásne momentky! Aj tie "makové", aj tieto deťúchové:) také úsmev vyvolávajúce. Zdá sa, že deti sú všetky rovnaké - stačí im trochu slnka, veľký priestor na rozlet a už sú z nich trochu baletky, trochu tanečnice, trochu karateristky (záber hore v strede:), trochu túlidlá, ale vždy a stále uragány neuveriteľnej energie:) Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. CHATKA ,PROSTŘEDÍ A FOTEČKY DĚTIČEK -SUPER .TAK AŤ NÁM SLUNÍČKO SVÍTÍ I V DALŠÍCH DNECH .BOHDA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Milá Maria,
    víkend byl opravdu nádherný a kdo mohl, vyrazil do přírody načerpat energii, vidím, že vy jste tak udělali a užili si hezký výlet.
    Příjemný zbytek večera.
    Iva

    OdpovedaťOdstrániť